Корнійчук: «Обласна рада не буде підпорядковуватися ОДА»

2119 0

Ми у соцмережах:

Корнійчук: «Обласна рада не буде підпорядковуватися ОДА»

Голова Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук, який на посаді – з минулої п’ятниці, взяв участь у відеозустрічі у газеті «Рівне вечірнє». Під час півгодинної розмови п.Корнійчук запевнив, що попри те, що він – представник Блоку Петра Порошенка та досі працював керівником апарату ОДА, обласна рада, як і її голова, облдержадміністрації не підпорядковуватиметься.

Новий голова запевнив, що буде консолідована робота виконавчої і законодавчої гілок влади в області, а всі майбутні рішення обласні депутати прийматимуть після обговорень та спільних опрацювань.

Олександр Корнійчук
Олександр Корнійчук зазначив, що він не бачить підстав, щоб рішення облради про звільнення його попередника Володимира Ковальчука суд визнав незаконним. Додав, що в зворотному випадку доведеться скасовувати чималу кількість попередніх рішень ради, які були включені у порядок денний тільки у день голосування. - Не люблю формальності. Не влаштовує, коли хтось займає посаду і нічого не робить. Вимагатиму ініціативності, - зазначив голова про свої вимоги до апарату обласної ради. Додав, що спілкуватиметься з кожним працівником і, можливо, після розмови хтось захоче змінити місце роботи. Пан Корнійчук поки що не вирішив, чи звільнятиме ставлеників Володимира Ковальчука, оскільки з Ростиславом Стаськом, заступником керуючого апарату облради, ще не спілкувався, а керівник комунального відділу Юрій Нілабович пішов одразу на лікарняне. Окрім того, Олександр Корнійчук запевнив, що не приховуватиме жодної інформації про обласну раду та її майно, навіть якщо це стосуватиметься представників його фракції. Детальніше – на відео.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також