Рум’яна булочка з хрусткою скоринкою та соковитою грибною начинкою і чашечка запашної кави/чаю – чим не королівський сніданок? А часу на його приготування потрібно всього 12-15 хв.
Кілька маленьких булочок (або скибки батона), шампіньйони, твердий сир, майонез
Сирі(!) шампіньйони натерти на буряковій тертці; сир – на сирній (в ідеалі - пармезан).
Посолити-поперчити за смаком, додати зовсім трохи майонезу і перемішати.
З булочки зрізати верх, вийняти трішки м’якуша.
Покласти в «чашечку» тоненьку пластинку масла і щедро наповнити грибною масою.
Поставити в сильно нагріту духовку на 7-10 хв. – до зарум’янювання.
Пропорції продуктів - довільні.