Коронавірус виявили ще в 14 жителів Зорі та працівниці Рівненської ОДА

11699 0

Ми у соцмережах:

Коронавірус виявили ще в 14 жителів Зорі та працівниці Рівненської ОДА

Станом на вечір 28 квітня в області, звітує голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, - 29 нових випадків захворювання на COVID-19. Більшість – із села Зоря, закритому на карантин.

 Хворобу ідентифікували у 8 мешканців з м. Рівне; 16 - з Рівненського району (14 - с. Зоря та 2 - с.Велика Омеляна); 3 - з м.Здолбунів; 1 - з м.Дубно; 1 - з Гощанського району (с.Бугрин).

Серед інфікованих і 2 медичні сестри: з Дядьковицької райлікарні та Рівненської ЦМЛ. Загалом вік хворих від 7 до 82 років.

Таким чином, на Рівненщині зареєстровано 585 випадків захворювання на COVID-19. З них 14 летальних і 57 осіб уже одужали. Сьогодні з медзакладів виписали 7 пацієнтів: 3 з Березнівського району (1 - с.Тишиця, 2 - м. Березне) і 4 з м.Рівне.

Наразі на перевірці в Рівненському обласному лабораторному центрі 85 зразків.

- Завершилося ПЛР-тестування працівників загального відділу Рівненської ОДА, - додає Віталій Коваль. - Результат - у нашої колеги виявили COVID-19. Нагадаю, у члена сім'ї цієї працівниці зафіксували коронавірусну інфекцію раніше. В її колег результати негативні. Востаннє вона була на робочому місці 21 квітня. В робочих кабінетах, відповідно до протоколу, одразу провели дезінфекцію. Облдержадміністрація продовжує працювати у звичному режимі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також