Короткометражка «Сам удома в Рівному» набрала понад два мільйони переглядів у соцмережах (ВІДЕО)

4731 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Ніколаєв у ролі Кевіна Маккалістера

Рімейк на другу частину американської новорічної комедії зняли місцеві жителі на локаціях у центрі міста.

Актори й сценаристки розповіли Суспільному про те, як знімали свій перший фільм.

Рівненський рімейк другої частини новорічного фільму "Сам удома" зняли місцеві жителі. Один з акторів — 12-річний Дмитро Ніколаєв. Він зіграв роль Кевіна Маккалістера — головного персонажа фільму:

- Всі похвалили, сказали: «Молодець» і забули. Я так і думав, але це круто.

Вжитися в роль було нескладно, зазначив Дмитро. Та додав, що акторського досвіду набув в облмуздрамтеатрі, у якому він грає з шести років.

Роль злодія Марві виконав Дарій Гродський:

- Це був цікавий досвід. Дуже крута ідея — підняти настрій людям в такі важкі часи. Я сам — диджей. Я граю на весіллях, там потрібно грати щасливого, завжди посміхатися. У мене, мого актора, була роль такого дурника, трошки він дурніший, ніж Гаррі.

Іншого злодія зіграв Віктор Блакитний. Чоловік працює тренером у місцевому спортзалі. Він пригадав, що там його й побачили сценаристки і запропонували роль.

- Це була моя перша зйомка. Я дуже хвилювався. Мене запросили, ще раз передивився, то був шокований, що я на нього схожий, — розповів актор.

Сценарій до короткометражки "Сам удома в Рівному" написали Катерина Мосійчук та Діана Савлук. Вони також знімали й монтували відео.

- Ми захотіли щось зробити новорічне, підняти новорічний настрій. Сценарій другої частини підходив краще, бо вони там на вулиці більшу частину проводять, і ми ось так вже орієнтувались за місцем розташування і по місту, де ми можемо це зняти. Брали просто відомі місця — це наш театр, наприклад, Злата Плазу, зауважила Катерина Мосійчук.

Зі слів сценаристок, вони займаються рекламними та персональними зйомками. Втім, фільм знімали вперше.

- Ми очікували, що це стане фурором в місті, бо це прикольно. "Сам удома", бандити у твоєму місті – на це цікаво дивитися, але ми не думали, що настільки воно розлетиться. Ми рахували, десь більш як два мільйони переглядів ми зібрали на різних сторінках. Ще ми закидали в TikTok, там також набрало десь мільйон переглядів, сумарно. Найвеселіші історії, напевно, були вже під час самих зйомок — це реакція людей, які навіть потрапили до кадру,зазначила Діана Савлук.

Вона також додала: "Надіємося, що в наступному році ми знімемо не одну — ще, може, більше частин".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також