Короткострокове зниження ціни на BTC та стрімке зростання у майбутньому

369 0

Ми у соцмережах:

Короткострокове зниження ціни на BTC та стрімке зростання у майбутньому

Трейдерів та інвесторів завжди цікавила вартість Bitcoin. І це не дивно, адже саме від вартості основної криптовалюти залежить те, як поводитимуться альткоїни. Разом з експертами моніторингу обмінників Scanbit, де ви можете обрати найбільш вигідний обмінник або біржу, спробуємо докладно розібратися в цьому питанні. Що буде з BTC у найближчій перспективі та чи зростатиме криптовалюта у майбутньому.

ФРС та курс Bitcoin

Вартість Bitcoin 1 лютого перебувала під тиском зовнішніх факторів. Це з тим, що Федеральна резервна система США (ФРС) 31 січня залишила незмінними відсоткові ставки. Це спровокувало падіння найціннішої монети на криптовалютному ринку, що стало несподіванкою для більшості трейдерів та інвесторів.

Економісти впевнені, що центральний банк найближчим часом різко знизить відсоткові ставки з багаторічного максимуму, що спровокує різке підвищення вартості на Bitcoin.

Найближчі перспективи Bitcoin

Криптовалютний аналітик та економіст Алекс Крюгер провів власний аналіз усіх даних і впевнений, що вартість BTC у найближчій перспективі коливатиметься, але відновиться у довгостроковій перспективі. Цьому сприятиме те, що ФРС почне знижувати відсоткові зв'язки, що, звісно, підвищить ціну.

1 лютого аналітик заявив, що рішення Федеральної резервної системи США зберегти ставку на стабільному рівні спрямоване на те, щоб пом'якшити очікування ринку. Водночас він стверджує, що загальна політика ФРС є мирною і зниження процентної ставки обов'язково відбудеться, але пізніше – травень чи червень.

Водночас аналітик визнав, що криптовалютна спільнота закладає надто багато зниження ставок на 2024 рік. Попри те, що нещодавно сталося падіння, аналітик упевнений, що ціна на Bitcoin, швидше за все, продовжить швидко коригуватися, перш ніж відновиться в наступні тижні або місяці.

Він зауважив, що поточна політика ФРС аналогічна ситуації, що сталася 2022 року. Багато хто також впевнений, що зниження ставок є занадто ведмежим для BTC.

У повідомленні економіст спробував спростувати цю заяву криптовалютної спільноти, пояснюючи, що зниження ставок буде ведмежим виключно за сильної рецесії. Багато ринкових обігрівачів вважають, що це абсолютно не так, посилаючись на інформацію про зниження інфляції.

Крім цього, економістом відзначили той факт, що пут ФРС знову почав функціонувати через 2 роки. Аналітики інтерпретують цей пут, як доказ центрального банку США надати ліквідність і підтримку ринку, якщо це буде необхідно. У момент із 2020 до 2021 року ФРС проводить максимально лояльну та м'яку грошово-кредитну політику. Вливає в економіку трильйони доларів, цим демонструє той факт, що готовий підтримувати банки.

Чи буде підвищення Bitcoin вище за 50 000 доларів?

Вже протягом декількох місяців Bitcoin знаходиться у висхідному тренді. І якщо подивитися на технічне розташування свічок на денному графіку, можна в цьому особисто переконатися. Не варто заперечувати, що монета ще далека від максимуму на грудень 2023 року і перебуває під тиском, але покупці мають перевагу.

Безпосередній рівень підтримки становить 39 500 доларів, зафіксований у січні 2024 року. І якщо висхідний тренд відновиться, пов'язаний із макроподіями, включаючи інфляцію в США та силу ринку праці, тоді вартість BTC обов'язково може переступити позначку 50 000 доларів.

Висновок

З огляду на все це можна бути впевненим у тому, що перспективи в основної криптовалюти цілком райдужні. І саме така висока волатильність відкриває перед трейдерами необмежені можливості. До того ж більшість зовнішніх факторів демонструють те, що ціна на основну криптовалюту незабаром стрімко піде вгору. Немає жодних передумов зниження вартості до 16 000 доларів, як це було 2022 року.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також