Корупція на аеропорту, статки дорожників та захисник «Європейського»

1749 0

Ми у соцмережах:

Корупція на аеропорту, статки дорожників та захисник «Європейського»

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте, кому поліція готує підозри за неякісний ремонт руліжної доріжки у рівненському аеропорту, та чи полетять із Рівного «Боїнги» цієї весни.

Ми розкажемо, що робитиме підприємець Шевчук з 20 сотками Страшівського лісництва, які статки мають рівненські дорожники, чому депутати вимагають знести збудовані багатоповерхівки на вулиці Марка Вовчка, як комунальники «окультурюють» Рівне, чому забули про недороблений асфальт на 12 років та які мости у Рівному будуть ремонтувати.

Шукайте на сторінках нашого видання, чому на виборах в ОТГ біля Рівного немає конкуренції, про систему вуличного спостереження, привілейованих дачників та «кольоровий» діагностичний центр.

Ми розкажемо, чому у депутата Дубенської міськради забирають депо і як рівненського депутата-радикала звинуватили у незаконному таксуванні.

Ви дізнаєтеся, для чого охоронятимуть руїни дитсадка на Північному, нащо Рівному «зелений пояс», як досліджували метеорит з Брянської області та які таємниці приховує рівненський цвинтар.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також