Костопіль відзначив День міста

912 0

Ми у соцмережах:

Костопіль відзначив День міста

У Соборі святих Петра і Павла відбулась святкова Літургія. За спільною молитвою згадали усіх військовослужбовців, які боронять нашу державу від ворога та вшанували памʼять тих, хто віддав за Україну життя.

У День міста сімʼї загиблих, духовенство, представники влади, запрошені гості та жителі міста зібралися на головній площі, щоб вшанувати памʼять мужніх та сміливих захисників, які ціною власного життя, боролись за мир в Україні.

На майдані Шевченка провели панахиду за загиблими та помолилися за мир в Україні. По завершенню до памʼятника та до меморіалу "Герої не вмирають" поклали квіти. Вічна памʼять та шана Героям!

Також у Костополі відбувся благодійний ярмарок «Волонтерська варта» зі збору коштів на ЗСУ. На благодійному ярмарку продавали смаколики та власноруч виготовлені вироби. Зокрема, випічку та солодощі: тістечка, кекси, торти, трубочки та інші ласощі. На ярмарку можна було придбати і страви української кухні, напої, сувеніри, прикраси.

В рамках благодійного заходу відбулася і культурно-мистецька програма. Виступили для містян Костопільська дитяча школа мистецтв, Центр дитячої та юнацької творчості, танцювальна студія «Let's dance», Молодіжний спортивно-танцювальний клуб«Арт-Квартал, Центр культури та дозвілля.

Міська рада подякувала всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також