Костопільчани попрощались з бізнесменом, який віддав своє життя за волю та незалежність рідної землі

7235 0

Ми у соцмережах:

Костопільчани попрощались з бізнесменом, який віддав своє життя за волю та незалежність рідної землі

Сотні земляків зібрались, щоб помолитись за душу бійця та провести в останню його земну дорогу.

Олександр Павловський народився 27 червня 1983 року у м.Костопіль. Навчався Олександр в Костопільській гімназії, потім в технологічному коледжі. В 2001 – 2003 роках проходив строкову службу в десантно-штурмових військах.

В мирний час Олександр займався підприємницькою діяльністю, мріяв про власний бізнес і відкрив кафе «Аврора». Був дуже талановитою людиною, мав золоті руки. Він працював би, як завжди, на благо своєї сім’ї, виховував би двох доньок…

На боротьбу з ворогом став у березні 2022 року. У жорстокій боротьбі з московським ворогом загинув 6 листопада на Луганщині.

Сотні земляків зібрались сьогодні, щоб помолитись за душу бійця та провести в останню його земну дорогу.

- Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Олександра Павловського у визвольній війні українського народу. Низький уклін та глибока вдячність тобі, Герою, за безмежну любов до України та самовідданість. Вічна та світла пам'ять нашому захиснику Олександру Павловському , - йдеться у повідомленні Костопільської міської ради. - Не пробачимо, об’єднаємося ще більше для потужнішої боротьби! І здобудемо Перемогу в ім’я Героїв, в ім’я наших Захисників, чиїми іменами пишеться історія волі і незалежності України!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також