Костопільчани сьогодні прибирали місто від сміття (ВІДЕО)

673 0

Ми у соцмережах:

Костопільчани сьогодні прибирали місто від сміття (ВІДЕО)

Сьогодні Костопільська громада долучилась до щорічної акції Всесвітнього дня прибирання, підтримавши таким чином Всеукраїнський молодіжний рух «Let's do it Ukraine. Адже чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній.

- Оскільки в Україні триває дія режиму воєнного стану, задля безпеки було вирішено не організовувати масових заходів, - повідомляє Костопільська міська рада. - Натомість запропоновано кожному жителю нашої громади, кожному колективу підприємства, установи, організації визначити місця та провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за ними територій, навести лад на територіях приватних садиб, вулицях, господарських територіях та під’їздах.

Працівники Костопільської міської ради, установ, організацій, небайдужі громадяни прибирали сквер Шухевича, вулицю Прибережну та берег річки Замчисько, адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного. Роботи вистачало. Працювали з наснагою і задоволенням. Спонсором смачної кави для всіх охочих збадьоритися був Дмитро Радзевич. Для допомоги у вивезенні сміття було задіяно транспорт КП КМР «Костопількомунсервіс». Гарна погода сприяла проведенню робіт. Хай небо буде мирним, а Україна чистою!!!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також