Костопільчанин бив свою матір і сам же викликав поліцію

918 0

Ми у соцмережах:

Костопільчанин бив свою матір і сам же викликав поліцію

33-річний житель Костополя зателефонував до поліції і попросив про допомогу. Коли ж правоохоронці приїхали, то їм довелося рятувати його матір від побоїв. В результати травми отримав і один з поліцейських.

 Підозрюваному, який перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Вчора, 21 грудня, близько опівдня звернувся 33-річний костопільчанин та попросив допомоги за місцем проживання на вулиці Богдана Хмельницького. Щоправда, чоловік не міг розбірливо пояснити, що саме сталося.  

Іще на сходинковій клітці поліцейські СРПП відділення №2 (м. Костопіль) почули крики із помешкання. Вхідні двері були привідчинені, а в одній із кімнат син з’ясовував стосунки із матір’ю рукоприкладством.  Капітан поліції намагався вгамувати дебошира, але той поводився агресивно і на будь-які зауваження не реагував. У подальшому наніс удари ногами поліцейському. Інспектори застосували до порушника спецзасіб кайданки та доставили до відділення поліції.

33-річного костопільчанина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 345 КК України.

Відповідно до результатів медичного огляду чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Потерпілого поліцейського після надання необхідної медичної допомоги відпустили — він перебуває на амбулаторному лікуванні. У рамках досудового розслідування призначена судово-медична експертиза для визначення ступеня тяжкості завданих тілесних ушкоджень.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також