Костопільчанин викрав дитячий велосипед, щоб здати його у ломбард

745 0

Ми у соцмережах:

Костопільчанин викрав дитячий велосипед, щоб здати його у ломбард

З заявою до поліції сьогодні звернулася 28-річна костопільчанка, бо напередодні орієнтовно після 20-ї години із під’їзду будинку на вулиці Рівненській невідома особа викрала дитячий велосипед.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 2  під час патрулювання міста поблизу одного із ломбардів виявили підозрілу особу із велосипедом, схожим за описом.

 

25-річний костопільчанин пояснив поліцейським, що у будинку за місцем проживання взяв дитячий двоколісний, ніби то залишений без нагляду у під’їзді,  та вирішив здати його у ломбард.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка вилучила велосипед. Для з’ясування усіх обставин і перевірки на причетність до інших скоєних кримінальних правопорушень чоловіка запросили до місцевого відділку.

За фактом крадіжки слідчі відділення №2 розпочали досудове розслідування. Велосипед скеруватиметься для проведення товарознавчої експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення костопільчанину про підозру.

Відомо, що він уже потрапляв у поле правоохоронців за вчинення майнових злочинів і зловживає спиртними напоями, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також