Костопільчанина судитимуть, бо вдарив ножем товариша

546 0

Ми у соцмережах:

Костопільчанина судитимуть, бо вдарив ножем товариша

Слідчі відділення поліції № 2 (м. Костопіль) зібрали достатньо доказів у справі та скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом.

Події розгорталися 17 травня цьогоріч. 58-річний костопільчанин та 63-річний житель села Космачів у альтанці одного з розважальних закладів міста, що на вулиці Пилипа Орлика, відпочивали за чаркою. Невдовзі між чоловіками виникла сварка, причину якої ніхто з учасників пояснити через велику дозу алкоголю не може. Тривав конфлікт недовго, бо 58-річний схопив кухонний ніж та вдарив ним товариша.

Каретою «швидкої» чоловіка доставили до лікарні, де медики діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини та внутрішню кровотечу.

Спочатку потерпілий запевняв правоохоронців, що сам впав і поранився. Втім, зловмисник все ж зізнався у скоєному. Крім того, що удар ножем було нанесено умисно підтвердила й судово-медична експертиза.

58-річному жителю Костополя слідчі повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження.  Оскільки нападник раніше в поле зору поліції не потрапляв та за місцем проживання характеризується позитивно, суд обрав йому запобіжний захід- нічний домашній арешт. Днями кримінальне провадження скерували до суду.

За скоєне відповідно до санкції статті обвинуваченому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також