Котляр забив, і «Верес» переміг

1642 0

Ми у соцмережах:

Котляр забив,  і «Верес» переміг

Рівненський «Верес» продовжив безпрограшну серію у чемпіонаті України до п'яти матчів поспіль. У стартовому поєдинку другого кола змагань рівняни на виїзді обіграли «Поділля».

Рівно два місяці тому рівняни поступилися хмельницькому «Поділлю» - 0:1 на стадіоні «Колос» у Млинові. Сьогодні, у порівнянні із тим матчем, у стартовому складі "Вереса" залишився єдиний футболіст - Максим Бабійчук. Ще Четверо - залишилися в запасі. Це Заїкин, Дубіна, Сад та Бондаренко.

З перших хвилин на полі з'явився і абсолютний новачок - Марат Даудов. Дебютом цей поєдинок став і для Олега Шандрука, який вперше керував діями підопічних у якості головного тренера.

Гості, які до Хмельницького прибули із серією з чотирьох поспіль матчів без поразок, відразу міцно заволоділи ігровою ініціативою. «Верес» контролював м'яч, втім, до реальних шансів відкрити рахунок у матчі справу гості довести ніяк не могли.

Антон Яременко, зумівши втекти від опіки, пробив просто у воротаря "Поділля". Марат Даудов - зі штрафного пробив вище воріт. Тож на перерву суперники пішли без забитих м'ячів.

Після перерви рівняни продовжили тиснути. Але «Поділля» - трималося, зрідка намагаючись тікати в контратаки.

Нічийний рахунок у матчі тримався практично до фінального свистка. Вже у компенсований до основного час Антон Котляр виконав штрафний удар. Перед воротами «Поділля» Алішер Якубов руками затримав Ярослава Рафальського і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий чітко реалізував Антон Котляр, принісши «Вересу» четверту перемогу у чемпіонаті, повідомляє інформаційна служба НК «Верес» (Рівне).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також