Коваль хоче, щоб Рамштайн співпрацював з Рівненщиною

1903 0

Ми у соцмережах:

Коваль хоче, щоб Рамштайн співпрацював з Рівненщиною

Сьогодні відбулася чергова зустріч із головою благодійної організації Deutsche Humanitare Stiftung Breininger паном Уве Брейнінгером із німецького міста Рамштайн

- Рамштайн - це не лише відома музична група. І не просто авіабаза в Німеччині, де нещодавно зустрічалися 40 міністрів оборони різних країн.  Для нас Рамштайн – це німецьке місто де живуть люди, котрі постійно допомагають Україні, - повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль. -  Напередодні Рівненщина отримала 15 тонн ліків вартістю 400 тис. євро. Це дасть змогу підтримати медичні заклади Рівненщини та постраждалих регіонів якісними медикаментами, антибіотиками.

Керівник області додав, що вони готові надалі взаємодіяти із обласною військовою адміністрацією й допомагати. Наступний крок – зближення Рамштайна і Рівненщини та розширення співпраці. Найближчим часом запланували онлайн-зустріч із мером німецького міста.

Під час бесіди обговорили можливість реалізації в області спільної програми підтримки дітей, які постраждали від війни. А також поранених військових та цивільних із потерпілих регіонів, яких приймає Рівненщина.

Віталій Коваль також зауважив, що ведеться діалог про постачання у якості благодійної допомоги харчів тривалого зберігання. Їх планують направити на Чернігівщину та в інші регіони, де життя зупинилося через війну. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також