Коваль пишається підприємцем Червонюком

1212 0

Ми у соцмережах:

Коваль пишається підприємцем Червонюком

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль ознайомився із виробничою діяльністю ТОВ «Т-Стиль».

Рівненський льонокомбінат, як ще називають підприємство, є лідером в галузі легкої промисловості України за обсягами виробництва і темпами розвитку. Тут працює 1500 працівників. Підприємство уже має мережу своїх магазинів не лише по всій Україні, а й за кордоном, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Рівненський льонокомбінат швидко перебудовується. З початком війни на Сході почали шити термобілизну для військових, у 2018 році запустили власне джинсове виробництво, а коли розпочалася пандемія – трикотажні маски.

Як розповів Олег Червонюк, на підприємстві дбають про своїх працівників та про захист навколишнього середовища. Встановили і ввели в експлуатацію новітнє водоочисне обладнання. Запустили потужну твердопаливну котельню. Це дало можливість майже повністю відмовитися від використання природного газу та знизити вартість енергоносіїв для виробництва. Як результат – зниження собівартості виготовлення трикотажного полотна.

«Рівненський льонокомбінат - представник соціально відповідального бізнесу. Пишаємося такими підприємцями. Нам важливо, щоб вони розвивали наш регіон і у нас їм було комфортно працювати. Для легального бізнесу – Рівненщина завжди буде територією рівних можливостей», - відзначив Віталій Коваль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також