Коваль показав, чим розчищатимуть сніг по селах Рівненщини

1810 0

Ми у соцмережах:

Коваль показав, чим розчищатимуть сніг по селах Рівненщини

Загальна вартість такої спецтехніки – понад 23 млн грн.

 - Рівненщина отримала 10 екскаваторів у межах нашої співпраці із USAID «ГОВЕРЛА», - розповів голова ОВА Віталій Коваль.

Відтер вони працюватимуть для потреб Білокриницької, Гощанської, Здолбунівської, Клесівської, Костопільської, Корецької, Острозької, Радивилівської,  Рокитнівської та Сарненської громад.
 
- Спецтехніка слугуватиме протягом всього року: взимку розчищатиме сніг, а навесні та влітку екскаватор можна використовувати для прокладання або ремонту комунікацій всіх типів. Для таких задач машини укомплектовані необхідним функціональним спорядженням. 
 
- Загалом за більше року співпраці із USAID «ГОВЕРЛА» громади отримали міжнародну допомогу на понад 50 млн гривень. Це і пожежне обладнання, генератори, мотопили, ледліхтарі, оргтехніка тощо. Окрім «твердої» допомоги, у межах проєкту фахівці ОДА створили «Аналітичний портал Рівненщини», триває розробка місцевих стратегій розвитку. 
 
- Нагадаю, Проєкт USAID «ГОВЕРЛА впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI). Він має на меті зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізацію залучення громадськості на всіх рівнях, - додав Віталій Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також