Коваль прокоментував розрив контракту з футболістом Пасічем: «Немає жодної чорної кішки в темній кімнаті»

550 0

Ми у соцмережах:

Коваль прокоментував розрив контракту з футболістом Пасічем: «Немає жодної чорної кішки в темній кімнаті»

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що "Верес "по-чорному" продав за 100 тисяч євро лідера Геннадія Пасіча черкаському ЛНЗ - новачку УПЛ . Мовляв, офіційно "Верес" відмовився від неї цієї суми, розірвав контракт з Пасічем, і той покинув ріненський клуб безплатно, а насправді - за футболіста таки були заплачені гроші – просто вони... надійшли Вересу неофіційно.

Радник президента народного клубу Верес Сергій Коваль прокоментував деталі розриву контракту із Геннадієм Пасічем.

- У засобах масової інформації та соцмережах точиться багато розмов щодо розриву контракту з Геннадієм Пасічем. Вважаємо, що є необхідність сказати декілька слів. Всі трансфери, які відбуваються в українському футболі, можна умовно поділити на два види: напряму між клубами і за допомогою посередників, вони ж агенти. Другим способом відбувається чи не 90% всіх переходів гравців в Україні. І у випадку Геннадія стався саме другий варіант. При продовженні контракту з Пасічем було досягнуто певних домовленостей з його представниками. Вони ж вийшли на нас з пропозицією припинення контракту Гени на попередньо досягнутих умовах. 

Юридично ми розірвали контракт за згодою сторін відповідно до регламентних норм УАФ, ФІФА та контрактних зобовʼязань. Інші деталі є суворо конфіденційними.

Одне можу сказати: цей трансфер не є трансфером між клубами Верес і ЛНЗ - і крапка. Ось і вся таємниця, немає жодної чорної кішки в темній кімнаті. А всі звинувачення та інсинуації не мають за собою жодних підстав, а є лише домислами з метою чергового хайпу навколо клубу, - сказав Сергій Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також