Коваль розповів, для кого є робота на Рівненщині

5128 0

Ми у соцмережах:

Коваль розповів, для кого є робота на Рівненщині

9,9 тисяч вакансій від 3,3 тисяч роботодавців. Стільки пропозицій працевлаштування у Центрах зайнятості області було за 7 місяців цього року.

Найбільше пропозицій для кваліфікованих робітників з інструментом. Йдеться про швачок, електромонтерів, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, слюсарів-сантехніків, операторів верстатів з програмним керуванням.

Також затребувані робітники з обслуговування устаткування та машин. Це – водії автотранспортних засобів, токарі, оператори заправних станцій, трактористи, машиністи крана. Великий попит у роботодавців мають працівники сфери торгівлі та послуг - це продавці продовольчих товарів (в тому числі з лотка на ринку), пекарі, продавеці-консультанти.

Найменше вільних місць праці зафіксовано для кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства, а також законодавці, вищі державні службовці, керівники, менеджери.  Із цих вакансій 69% - укомплектовані.

Наразі у базі вакансій Рівненського обласного центру зайнятості майже одна тисяча пропозицій роботи, повідомив голова Рівненської ОВА  Віталій Коваль..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також