Коваль розповів, навіщо на «Сарненську звитягу» зібрали ветеранів та їх родини

170 0

Ми у соцмережах:

Коваль розповів, навіщо на «Сарненську звитягу» зібрали ветеранів та їх родини

Низку можливостей у цивільному житті для ветеранів і їх родин представили сьогодні у центрі Сарн.

Там діяли тематичні локації, де можна було отримати різноманітну інформацію щодо соціально-правової підтримки, ментального здоров’я, ветеранського спорту.

Спеціалісти поділилися перспективами працевлаштування, розвитку бізнесу для ветеранів та розповіли про успішні бізнес-проєкти, реалізовані нашими земляками.

Присутні могли дізнатися про програми реабілітації та фізичного відновлення у громадах Сарненщини та Рівненської області загалом.

Завітали на захід учасниці всеукраїнського художнього проєкту «Тисячі історій кохання». Це дружини, чиї чоловіки загинули на війні. Вони представили сарненчанам півтори сотні картин.

Для відвідувачів працював фуд-корт, дитячий майданчик. Також відбулися змагання з єдиноборств серед ветеранів.

На захід завітали заступниця міністра у справах ветеранів України з питань євнропейської інтеграції Руслана Величко, заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська, народний депутат України Сергій Євтушок, виконуюча обов’язки керівника Сарненська райдержадміністрація Любов Мацигон, голови РДА, громад, представники підприємств, установ та організацій Сарненського району, ветерани, члени їх сімей та члени сімей загиблих воїнів.

 - Захід «Сарненська звитяга» - це вже другий адаптаційний захід на Рівненщині для ветеранів та членів їхніх родин. Нагадаю, першою була «Дубенська сила». Наступним заходом буде - «Вараський гарт». Продовжуємо на Рівненщині підтримувати і соціалізовувати ветеранів. Це - один з пріоритетних напрямів в роботі, - прокоментував ініціатор проєкту, начальник РівнеОВА Олександр Коваль.

Важливою частиною заходу став благодійний збір коштів на потреби місцевого батальйону тероборони, який зараз виконує бойові завдання на передовій. Загалом вдалося зібрати 426 304 грн. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також