Коваль спробував морозиво від рівненського виробника з натурального молока (ВІДЕО)

7399 0

Ми у соцмережах:

Коваль спробував морозиво від рівненського виробника з натурального молока (ВІДЕО)

Понад 7 мільйонів пачок морозива в рік - таку кількість продукту виробляє рівненське підприємство під торговою маркою «ГОСТинчик». Морозиво роблять з натурального молока, а не сухих сумішей. Його витримують упродовж 6 годин при температурі 95 градусів.

Підприємство працює більше 24 років. Після розпаду рівненського молокозаводу, більшість колективу знайшли роботу тут. Наразі працевлаштовані 160 людей.

Виробництво морозива триває тільки упродовж чотирьох місяців. Але для того, щоб у не сезон не було скорочення працівників, підприємство виготовляє напівфабрикати. Їх понад 40 видів - від вареників до млинців. Таким чином керівництво зберігає робочі місця. А це вже про соціально відповідальний бізнес. Тим більше, що у виробництві завод використовує місцеві продукти.

-  Надихнувся поїздкою на підприємство. У кожному цеху посміхаються і дякують роботодавцю за належний рівень оплати та за можливість працювати. До речі, на заводі є вільні вакансії, - повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. -  Важливо, аби такі підприємства в області розвивалися і на Рівненщині формувалась додана вартість. Щоб молоко не лише перероблялось, а й експортувалось в інші регіони країни і закордон. Сьогодні як ніколи важливий «економічний фронт».

Як виглядає процес виготовлення продукції – на відео . 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також