Ковальчук добився, щоб кожен депутат мав власний грошовий фонд

1697 0

Ми у соцмережах:

Ковальчук добився, щоб кожен депутат мав власний грошовий фонд

Депутат від Радикальної партії Володимир Ковальчук кілька разів виносив на сесії обласної ради проект рішення про виділення на потреби депутатів 25% коштів від перевиконання обласного бюджету. І хоч спершу колеги не підтримували його пропозицію, сьогодні рішення набрало потрібну кількість голосів, навіть попри активний спротив представників Рівненської ОДА.

- Рівненська обласна рада сьогодні з третього разу 37 голосами підтримала мою ініціативу щодо підтримки мого проекту рішення про 25% від перевиконання обласного бюджету на потреби 64-х депутатів, округів області за ініціативою депутатів! Дякую депутатам за підтримку! - написав п.Ковальчук на своїй сторінці у Facebоok.

За підрахунками, кожен депутат матиме 150-300 тис. грн. (залежно від рівня перевиконання надходжень до бюджету) і зможе їх як використовувати на потреби власного округу, так і на прохання колег допомагати з реалізацією різноманітних проектів в інших округах.

Подібна практика вже кілька років існує на Житомирщині. Як зазначив п.Ковальчук, житомирські колеги готові поділитися досвідом, зокрема розповісти департаменту фінансів Рівненської ОДА, як напрацювати механізм такого розподілу коштів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також