Ковальчук і Омельчук — чемпіони

969 0

Ми у соцмережах:

Оксана Ковальчук — в центрі

Рівненські пістолетники з трьома золотими та однією бронзовою медалями повернулися з Літнього чемпіонату України з кульової стрільби, що проходив у Львові. Це були перші всеукраїнські дорослі стрілецькі змагання після введення карантину.

Олег Омельчук переміг у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. Йому зовсім трішки не вистачило до рекорду України. Потім на цій же дистанції він разом з Андрієм Соколом та Дмитром Гонтою здобули золоті медалі у командному заліку.

Серед жінок на дистанції 25 метрів чемпіонкою стала Оксана Ковальчук. У командному заліку разом з Анастасією Семчишиною та Юлією Бороденко вона одержала «бронзу».

— Коли було зовсім сутужно і до тиру не пускали, спортсмени тренувалися вдома, у ситуації з пневматичним пістолетом це можливо, — розповідає старший тренер збірної Рівненської області з кульової стрільби Сергій Бондар. — У червні повернулися до тиру, коли збірникам дозволили тренуватися, а у нас майже усі провідні спортсмени —збірники. Що буде далі, одному Богу відомо. На осінь заплановано ще один чемпіонат України. Щодо міжнародних стартів, то жодної інформації наразі немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також