Ковбасу продовжують «накрохмалювати»

1758 0

Ми у соцмережах:

Ковбасу продовжують «накрохмалювати»

Наслідки перевірки наприкінці минулого року працівниками управління у справах захисту прав споживачів якості ковбасних виробів, якими торгують на ринках міста, не стали уроком для виробників ковбаси.

Наслідки перевірки наприкінці минулого року працівниками управління у справах захисту прав споживачів якості ковбасних виробів, якими торгують на ринках міста, не стали уроком для виробників ковбаси. Про це свідчать результати такого ж післяноворічного рейду працівників управління. У ковбасу вищих сортів, як повідомив заступник начальника управління Василь Карпенчук, продовжують додавати крохмаль, якого, за рецептурою, у ній бути не повинно. Збільшують і вологість ковбаси за рахунок недокопчування. До неякісної продукції, зокрема, потрапили ковбаси «Лікарська», «Дитяча», «Краківська», «Шпикачки» вироблені приватним підприємцем М.Васильчуком (с.Городок Рівенського району), «Львівська» (виробник — ПП В.Дунін, м.Здолбунів), «Дитяча варена» (ПП М.Зубілевич, м.Рівне), «Любительська» (ПП В.Стельмащук с.Острожець Млинівського району), ковбаси приватного підприємця з Млинова В.Чайки. Цих порушників оштрафовано та застосовано до них економічні санкції. Однак чи переконає це їх ретельніше дбати про якість ковбасних виробів, покаже наступна перевірка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також