Ковбасу загортають у папір, щоб не псувалась

1204 0

Ми у соцмережах:

Ковбасу загортають у папір, щоб не псувалась

В Україні ще тільки дискутують щодо необхідності заборонити використання поліетиленових кульків і замінити їх паперовими. А у деяких магазинах Рівного уже потроху привчають покупців до паперової обгортки.

Спочатку з’явились пергаментні пакети для фасування сушеної чи в’яленої риби. Згодом — паперові пакети для свіжовипечених хлібобулочних виробів. А нещодавно у деяких магазинах і ковбасу почали загортати у папір, склеюючи його стікером-цінником. Чому саме ковбасу? Кажуть, краще зберігається. Керівництво супермаркетів запевняє, що на ціну самої ковбаси дорожча упаковка не вплине. Крім того, за бажанням покупця ковбасу запакують і в звичний поліетилен.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також