КПП і комендантська година: що зміниться для рівнян з уведенням надзвичайної ситуації

7324 0

Ми у соцмережах:

КПП і комендантська година: що зміниться для рівнян з уведенням надзвичайної ситуації

В Україні рішенням Кабінету Міністрів запроваджено надзвичайну ситуацію у зв’язку з поширенням коронавірусу. У Рівненській ОДА розповіли, до чого готуватися.

 Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ОДА Віктор Симонюк:

-          Ми готуємо розпорядження голови Рівненської ОДА про введення надзвичайної ситуації в області. Цим розпорядженням буде призначено керівника з ліквідації надзвичайної ситуації в області, створено штаб ліквідації надзвичайної ситуації та набрано туди людей, а також призначено керівника цього штабу. Будемо прогнозувати ступінь поширення надзвичайної ситуації в області та його наслідки, а також організовувати життєзабезпечення населення, а при необхідності – евакуацію. Можливо, буде введено комендантську годину, але це не означатиме обмеження прав жителів регіону. Надзвичайна ситуація також означає патрулювання вулиць та обмеження в’їзду/виїзду в область через облаштування КПП на її кордонах.

Заступник Рівненської ОДА Ігор Тимошенко уточнив, що більш конкретно про обмежувальні заходи в регіоні стане відомо після того, як надійдуть детальні роз’яснення з Кабміну. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також