Краденими картками розраховувався за алкоголь: спершу крав у Херсоні, а потім - в Острозі

852 0

Ми у соцмережах:

Краденими картками розраховувався за алкоголь: спершу крав у Херсоні, а потім - в Острозі

Прокурором Острозького відділу Здолбунівської окружної прокуратури в суді доведено вину 41-річного чоловіка, обвинуваченого у крадіжці, вчиненій повторно в умовах воєнного стану та викраденні документів.

Острозький районний суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років 1 місяць.

Прокурором доведено, що чоловік, якого окупаційна влада Херсону восени 2022 року безпідставно випустила з-під варти Херсонського СІЗО, в лютому цього року знову вчинив крадіжку вже в Острозі.

Задля швидкого збагачення, в одному із торгових закладів міста, скориставшись відсутністю продавчині, злодій викрав із її особистої сумочки гаманець із 6000 грн та банківськими картками, якими в подальшому намагався розрахуватися за алкоголь в різних закладах міста.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та вилучили частину викрадених коштів, які порушник не встиг витратити. Також чоловікові інкримінували крадіжку елітного алкоголю в місцевому супермаркеті, яку він вчинив у січні цього року.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме у слідчому ізоляторі, сторони можуть оскаржити вирок в апеляційному суді. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також