«Крадуть і виносять!»: Третяк попросив рівнян перестати обкрадати укриття

11660 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Деякі рівняни скаржаться, що під час повітряної тривоги не можуть потрапити в укриття, що розміщені у навчальних закладах. Міська влада ж відповідає, що пускати повинні усіх. Але має і своє прохання до мешканців міста - не красти все, що "погано лежить" у нещодавно відремонтованих сховищах.

 - Подібні скарги можуть бути лише зі сторони людей, які не знають, як фізично пройти до укриття. Чому? Тому що я дав чітке доручення для керівника управління освіти Богдана Туровича, як тільки ми зробили всі об'єкти укриття - школи і садочки, відкрити усі без винятку для всіх мешканців громади, не лише для дітей, - каже міський голова Рівного Олександр Третяк. -  Більше того, по завершенні роботи навчального закладу о 6-7 вечора, коли дітки йдуть додому, дирекція кожного закладу зобов'язана визначити чергового, вахтера, охоронця, який буде цілодобово або в нічний період чергувати, і  у випадку увімкнення сигналу "повітряна тривога" вмикати негайно світло і відкривати негайно двері, робити вільний доступ до укриття для всіх мешканців громади.

- Маю звернутися до мешканців. Шановні рівняни, будьте свідомими! Ми зробили чимало роботи по облаштуванню об'єктів укриття, підготували їх. В школах та садочках чимало речей ваших же дітей і онуків. Але якимось дивним чином вони зникають, тому що банально з'являються злодії, які їх забирають, крадуть і виносять. Навіть, починаючи від пляшки води до ручки, до зошита. Якщо хтось ставить претензії до нас, то ми можемо ставити претензії до вас, до вашої свідомості, - додав Олександр Третяк.      


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також