Краса і здоров’я

3788 0

Ми у соцмережах:

Краса і здоров’я

Центр естетичної медицини і здоров’я «Медлайф-Рівне», який днями розпочав роботу в обласному центрі на вулиці Студентській, безсумнівно, здобуде неабияку популярність у рівнян та гостей міста. Оскільки досі на Рівенщині (та й за її межами) закладів такого рівня не було, де висококваліфіковані, спеціально підготовлені лікарі з допомогою найсучаснішої апаратури і методик надавали б увесь спектр послуг у галузі естетичної медицини і вертебрології (профілактика і лікування захворювань хребта).

Центр естетичної медицини і здоров’я «Медлайф-Рівне», який днями розпочав роботу в обласному центрі на вулиці Студентській, безсумнівно, здобуде неабияку популярність у рівнян та гостей міста. Оскільки досі на Рівенщині (та й за її межами) закладів такого рівня не було, де висококваліфіковані, спеціально підготовлені лікарі з допомогою найсучаснішої апаратури і методик надавали б увесь спектр послуг у галузі естетичної медицини і вертебрології (профілактика і лікування захворювань хребта). І при цьому лікарі вдаються тільки до безопераційної, нетравматичної допомоги, дуже обережно ставляться до організму людини, ефективно покращують її зовнішність і позбавляють болю. Відвідувачі центру «Медлайф-Рівне» найближчим часом переконаються у цьому особисто. Ми ж пропонуємо коротке знайомство із завідувачами обох відділень центру. Отож ексклюзивні поради читачам «РВ» від вертебролога Геннадія Саєнка і косметолога Володимира Сухомлинова. Геннадій Саєнко:

Саєнко Геннадій Євгенович — психотерапевт, лікар-вертебролог, має вищу медичну категорію. Народився 45 років тому в Дніпропетровській області. Закінчив Дніпропетровський медичний університет. Стаж роботи близько 20 років. Самостійно напрацював ексклюзивну методику лікування захворювань хребта, яка вже активно впроваджується в спеціалізованих міні-клініках у Дніпропетровську, при провідних санаторіях Трускавця. Найближчим часом подібні заклади відкриються у Києві та Запоріжжі.
— Передусім про невтішну статистику: серед усіх захворювань у світі на першому місці — ті, які зумовлені патологією хребта. На жаль, ми, українці, не виняток, мало того, через притаманні більшості наших громадян низьку фізичну культуру, гіподинамію (малорухливість) і суттєві недоліки у харчуванні доводиться констатувати, що тією чи іншою мірою проблеми з хребтом має кожен. І хоча перші ознаки відповідних деструктивних змін здебільшого можна виявляти з дев’ятирічного віку, про меддопомогу починають думати через роки, коли без лікування вже не обійтися. Тому раджу всім звертатися до нас щойно почнете відчувати больові синдроми, і не лише в ділянці спини, але й голови, шиї, кінцівок. Адже, скажімо, судоми в ногах можуть виникати через патологію попереково-крижового відділу хребта, головний біль — внаслідок остеохондрозу шийних відділів, порушення у вертебробазилярному басейні. Насамкінець хотів би порадити всім щодня займатися хоча б елементарною фізкультурою, тією ж ранковою гімнастикою. Щоб завдяки регулярному комплексному навантаженню на м’язи вберегти свій хребет. Володимир Сухомлинов:
Сухомлинов Володимир Михайлович народився в 1963 році в місті Запоріжжя. Там навчався у школі, згодом у медичному інституті, працював лікарем-дерматовенерологом в обласному шкірвендиспансері. Закінчив низку спеціалізованих курсів з косметики й апаратної косметології, отримав відповідні сертифікати. Стаж роботи 16 років, має першу лікарську категорію і готується до здачі на вищу, пише кандидатську дисертацію. Девіз: «Краса і здоров’я!».
— Всім варто пам’ятати, що шкіра є своєрідним великим екраном всього організму. Тобто за винятком інфекційних і вроджених проблеми шкіри — це проблеми внутрішніх органів. І саме у нашому центрі ми встановлюємо першопричину проблеми, і лише після цього її комплексно вирішуємо. Вдаємося ж до найсучаснішої терапевтичної, чи то пак апаратної, косметології, яка набагато прийнятніша, ніж косметологія радикальна, хірургічна. Бо ефект — аналогічний, а пацієнт уникає багатьох ризиків, анестезії, операції, шрамів, і у більшості випадків — наступних ускладнень. Єдине — безопераційне лікування проводиться з дотриманням фізіологічних термінів, а тому триває довше. Ми підбирали найсучасніші закордонні апарати таким чином, щоб охопити ввесь спектр косметологічних послуг. Зокрема, ефективно і цілком безпечно, без жодних негативних побічних проявів лікуємо акне (в народі — вугрі — Авт.), видаляємо небажане волосся на тілі, вирівнюємо навіть глибокі зморшки, шліфуємо шрами, до речі, вони зникають повністю, якщо додатково застосувати фотоомолодження, проводимо ультразвукові пілінги. Тому зможемо допомогти всім, як жінкам, так і чоловікам, які хочуть покращити свою зовнішність.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також