Красиві кредитні картки від ПриватБанку: як замовити пластик з будь-яким зображенням

738 0

Ми у соцмережах:

Красиві кредитні картки від ПриватБанку: як замовити пластик з будь-яким зображенням

Власники кредитних карток ПриватБанку попрощалися із застарілим дизайном кредитки “з полуничкою” ще у 2019 році. Натомість користувачі отримали нові однотонні картки різних відтінків, якими користуються дотепер.

Змінити дизайн кредитної картки, яка відображається на екрані смартфона під час здійснення платежів, можна у мобільному застосунку, обравши тематичне оригінальне зображення з галереї банку. А як змінити дизайн власне фізичного носія? І чи можна отримати карту зображенням із персонального фотоархіву? ПриватБанку є чим вас здивувати.

 

Як змінити дизайн картки у додатку

Це найшвидший спосіб персоналізувати платіжний засіб на власний смак. Кілька натискань і за секунду нова обкладинка картки вже відображається у Приват24. Це особливо зручно, коли в електронному гаманці додані декілька різних платіжних засобів однакового дизайну – зарплатна картка, валютна, картка-ключ, для особистих переказів тощо. 
 
Встановлення різних обкладинок полегшує та пришвидшує вибір потрібної картки під час оплати на касі чи через застосунок.
 

Бібліотека обкладинок для карток

За замовчанням банк пропонує цікаві та оригінальні обкладинки для віртуальних карток у додатку. Тут є патріотичні таа національні малюнки, зображення милих кошенят та цуциків, природи, відомі картини, різні патерни, заставки з зображенням українських міст та навіть борщу. Кожен знайде для себе цікавий варіант. Змінюй хоч щодня!
 

Індивідуальний дизайн карток

 
Водночас ПриватБанк пропонує клієнтам отримати фізичну карту з малюнком, якого не матиме ніхто більше. Як це зробити? 
 
На сайті банку можна замовити кредитку онлайн з індивідуальним дизайном:
 
- миттєву;
 
- іменну;
 
- з дизайном та фото власника.
 
При цьому персональний дизайн кредитки може містити ім’я та прізвище власника, фото або власний малюнок. 
 
Для початку система пропонує обрати готовий малюнок для обкладинки з бібліотеки дизайнів. Їх там понад 100. А можна завантажити індивідуальний дизайн малюнку чи фотографію для своєї майбутньої карти: 
 
Вимоги до зображення:
 
- тип файлу – JPG (JPEG);
 
- роздільна здатність – від 1064х686 пікселів;
 
- розмір файлу – не більше ніж 10 Мб.
 
Після завантаження картинки потрібно визначити місце розміщення логотипа платіжної системи й переглянути макет у режимі попереднього перегляду. 
 
Далі – привʼязати нову карту до наявного рахунку або відкрити новий за покроковою інструкцією, обрати валюту та заплатити за виготовлення пластикового носія, який буде готовий за 1-2 тижні. Активують красиві кредитні картки одним із трьох способів – через Приват24, у банкоматі чи відділенні банку.
 
Можливість вибору індивідуального дизайну кредитної картки – одна з багатьох опцій, що поліпшують досвід клієнтів у сфері банківських послуг. Поміж інших переваг, які надає банк, є миттєві перекази, автоплатежі, страхування, кредитний ліміт тощо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також