Крав з магазинів Волині

2981 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Співробітники Ківерцівського відділу поліції затримали на місці злочину під час крадіжки із магазину 31-річного жителя Рівненської області.

Учора уночі зловмисник через вікно проник до приміщення магазину в селі Дерно Ківерцівського району та намагався викрасти товари. Його затримали на місці співробітники групи реагування патрульної поліції.

Відомо, що правопорушнику 31 рік, він житель райцентру Костопіль Рівненської області. Раніше чоловіка уже притягували до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Правоохоронці вже встановили його причетність до вчинення трьох крадіжок із магазинів на території Ківерцівського району.

Рівнянину слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням у житло чи інше приміщення. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, повідомлє сектор комунікації поліції Волинської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також