Кредит без відмов: 15 хвилин і готово

393 0

Ми у соцмережах:

Кредит без відмов: 15 хвилин і готово

Вже минули ті часи, коли оформити кредит могли лише ті громадяни, які відповідали усім вимогам фінансової установи, де збирались кредитуватись. Тепер отримати кредит стало значно простіше, бо не потрібно збирати стоси документів, йти у банк, шукати поручителів. Нині, щоб отримати кредит без відмов, достатньо зайти на сайт, оформити заявку, а через 15 хвилин побачити гроші на своїй картці. Для цього і існує мікрокредитування, а компанії, які ним займаються, лояльно ставляться до потенційних клієнтів і не висувають їм суворих вимог.

Як отримати кредит без відмов

Якщо вам терміново знадобилась певна сума грошей (від 1000 до 20 000 грн.), ви можете отримати мікрокредит у будь-який момент, бо працює послуга цілодобово і не потребує додаткових перевірок. Оскільки оформити все можна дистанційно (в режимі онлайн), то і ходити нікуди не доведеться.
Щоб отримати кредит, для початку вам необхідно зайти на сайт creditonline365.com.ua, а потім перейти на вкладку Без відмов. А далі робите такі кроки:

• Обираєте бажану суму і строк кредитування, а тоді клікаєте на кнопку «Вибрати займ».

• Зі списку організацій, які видають мікрокредити, обираєте ту, чиї умови вас влаштовують.

• Автоматично ви переходите на сайт організації, де потрібно заповнити дані, а потім ввести пароль, який буде надіслано на телефон.

• Заповнюєте повністю анкетні дані, де вказуєте паспортні дані, дату народження, місце реєстрації і проживання, рівень доходу і місце працевлаштування (але ця інформація не буде перевірятись).

• Якщо потрібно, прикріплюєте скан або фото власного паспорта і себе з ним у руках.

• Відправляєте заявку і отримуєте відповідь у СМС-повідомленні.

• Якщо заявка схвалена, вказуєте реквізити карти, куди мають надійти гроші.

• У Особистому кабінеті (на сайті) підписуєте договір і отримуєте гроші.

Хто може отримати кредит онлайн і як його повернути

Якщо отримати кредит без відмов так просто, то чи має значення вік людини, яка його бере? Так, кредит видається лише повнолітнім особам, тобто з 18 років, а у деяких організаціях і з 20. Громадянство має бути українське, а із документів необхідні паспорт та ідентифікаційний номер.

Ось ви отримали гроші, витратили їх на свої потреби, а потім прийшов час їх повертати (разом з відсотками).

Як же це можна зробити? Найпростіше, знову ж, через Особистий кабінет на сайті (гроші спишуться з вашої банківської картки, на яку ви кредит отримували). Або ж можна оплатити безготівковим переказом з розрахункового рахунку, або через термінал, або через касу будь-якого банку готівкою.

Варто пам’ятати, що переказ грошей не через Особистий кабінет може займати до трьох діб, і це потрібно враховувати, щоб не створити собі випадково заборгованість.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також