Кредити онлайн: як позичити гроші без довідок та дзвінків

1867 0

Ми у соцмережах:

Кредити онлайн: як позичити гроші без довідок та дзвінків

Коли виникає раптова потреба в грошах, нам не завжди зручно звертатись до друзів чи родичів і більшість з нас віддає перевагу кредиту. Але куди бігти, якщо гроші терміново потрібні вночі?

В Україні вже є кредитні сервіси, які працюють в режимі 24/7 і дають можливість отримати кредит в будь-який час доби на карту свого банку. Для цього необхідно мінімум документів, доступ до інтернету та 10-15 хвилин. Зверніть увагу, що коштує така послуга дорого, позичити без відсотків можна лише при першому зверненні.

 Як знайти сервіс, який видає кредити автоматично 24/7

Щоб позичити гроші швидко, для початку необхідно знайти інтернет-платформу, яка автоматично перевіряє, схвалює, чи відхиляє заявки. Це просто зробити на сайті-вітрині, де представлені всі МФО, які кредитують в режимі 24/7. Таким чином легко знайти кредит, який найбільше підходить під певні потреби, і подати заявку. Такий метод вибору найбільш безпечний, тому що всі МФО проходять попередню перевірку.

Заявка на кредит проходить в три етапи: реєстрація, прив’язка карти, підписання кредитної угоди онлайн. Як тільки новий користувач зареєструвався в системі, його кредитна історія перевіряється по базі УБКІ. Така сама процедура відбувається при кожному зверненні користувача за наступним кредитом, але віднімає всього 3-5 хвилин.
Якщо з кредитною історією все в порядку, заявка схвалюється автоматично. Після схвалення заявки на мобільний номер користувача приходить SMS-повідомлення з кодом. Введення коду означає згоду з умовами кредитування і гроші миттєво зараховуються на карту.


Коли має сенс звернутись за кредитом

Доступні кредити 24/7 стають у нагоді тим, кому гроші знадобилися терміново. Наприклад, у вас в чужому місті вкрали сумку з грішми, не вистачає грошей для придбання ліків, або негайно треба відремонтувати авто.

В такому випадку кредит 24/7 стає незамінним, бо гроші прийдуть тоді, коли вам це негайно потрібно, без зайвих запитань і неоднозначних поглядів друзів. До речі, деякі МФО пропонують взяти кредит під 0%, але такою пропозицією можуть скористатись лише нові клієнти.

Не варто позичати, якщо гроші підуть на задоволення імпульсивних бажань. Щодня хтось продає одяг зі знижкою чи з’являються нові круті гаджети за непомірною ціною.
Від подібних покупок в кредит під великі відсотки краще завжди відмовлятись. Проходить декілька днів і стає зрозуміло, що нагальної потреби купувати цю річ не було, тим більше на позичені під відсотки гроші.


Якщо вирішили взяти кредит онлайн, будьте уважні:

1. Уважно читайте договір. Звертайте увагу на текст маленькими літерами. Якщо щось незрозуміло, краще такий договір не підписувати.

2. Знайдіть в договорі кінцеву дату, до якої вам необхідно переказати кошти за кредит. Намагайтесь вносити гроші за 2-3 дні до граничної дати, щоб вони встигли надійти на рахунок МФО. Уточніть, з якого дня нараховують штраф за прострочення.

3. Звертайте увагу на відсотки та загальну переплату, в договорі має бути вказана точна сума до повернення – тіло кредиту разом з відсотками. Не позичайте, якщо не впевнені, що зможете заплатити всю суму одразу.

Кредит онлайн 24/7 дає вам унікальну можливість отримати гроші на банківську карту в будь який день та час доби. Але не забувайте, що ставитись до позичених грошей потрібно відповідально.

За матеріалами Financer.com.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також