Кримінальний «дует» зізнався, що вкрав авто не лише у Рівному

1218 0

Ми у соцмережах:

Кримінальний «дует» зізнався, що вкрав авто не лише у Рівному

Двоє молодиків, яких ввечері 15 листопада на вулиці Шевченка у Рівному на викраденому автомобілі «ВАЗ» виявили патрульні, можуть бути причетні і до інших злочинів.

Близько шостої ранку восьмого листопада до поліції надійшло повідомлення 66-річного здолбунівчанина, що вночі невідомі заволоділи його автомобілем «ВАЗ 21011». Авто чоловіка було припарковане у дворі будинку на вулиці Заводській.

Поліцейські встановли, що до злочину можуть бути причетні двоє молодиків — 19-річний рівнянин та 17-річний житель Здовбиці. 

За місцем проживання неповнолітнього слідчі відділення поліції у Здолбунові провели санкціонований обшук, під час якого той повідомив, що викрадене авто вони із «поплічником» залишили у закинутому господарстві на околиці Здовбиці. Саме там його і виявили поліцейські. А на задньому сидінні був також і викрадений інструмент.

Нагадаємо, 19-річного жителя Рівного 15 листопада затримали. Сьогодні, 18 листопада, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом та таємного викрадення чужого майна, а також замаху на крадіжку, триває. Поліцейські перевіряють двох молодиків на причетність до вчинення аналогічних злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте більше: У Рівному п'яний чоловік викрав автомобіль, щоб доїхати з товаришем додому

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також