Кримінальною поліцією Рівненщини керуватиме одесит

2831 0

Ми у соцмережах:

Кримінальною поліцією Рівненщини керуватиме одесит

У поліції Рівненщини — нові призначення.

Заступником начальника ГУНП в Рівненській області — начальником кримінальної поліції став майор поліції Олександр Іванович Миргородський, який понад місяць тимчасово виконував обов’язки на цій посаді. До призначення на Рівненщині працював заступником начальника управління поліції - начальником кримінальної поліції Одеського районного управління поліції №2.

Відділ вибухотехнічної служби ГУНП очолив Валерій Олександрович Крутой, який свого часу очолював сектор вибухотехнічних і пожежно-технічних досліджень НДЕКЦ при Управлінні МВС України в Рівненській області та звільнився за вислугою років. Утім, із початком повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну повернувся на службу для допомоги колегам поліції Рівненщини. У квітні торік був призначений інспектором першої категорії відділу вибухотехнічної служби, а відучора — очолив його.

Керівником відділення поліції № 1 (смт Володимирець) Вараського РВП став підполковник поліції Віктор Миколайович Степанюк, який вже очолював вказаний територіальний підрозділ впродовж 2020-2022 років

Вараський відділ поліції Вибухотехнічна служба ГУНП в Рівненській області Вибухотехнічна служба НПУ 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також