Кримський міст горить-палає (ВІДЕО)

1685 0

Ми у соцмережах:

Кримський міст горить-палає (ВІДЕО)

Сьогодні зранку стало відомо про вибухи на Кримському мосту.

Про удар по Кримському мосту мріяли практично всі українці. І нарешті цей день настав. Хоч і достеменно невідомо, чиїх рук справа, сам факт руйнування переправи, якою користувалися вороги, – найкраща новина з самого ранку, повідомляє 24 канал.

Інформація про вибух поблизу Кримського моста надійшла зранку, 8 жовтня. Невдовзі у мережі з'явилися фото та відео, які підтверджують, що атаки зазнав сам міст. І хоч спалахнуло на залізничному полотні, "втомився" і автошлях.

На відео, яке виклав у мережукерівник Миколаївської ОВА Віталій Кім, можна побачити ефектну пожежу на мосту. Видно, як гарно горять цистерни з паливом, яке цілком могли везти окупантам на фронт. Більше воно користі ворогові не принесе.

Палає настільки красиво, що ми не змогли оминути увагою також ці відео. Вони також демонструють масштаби займання. Крім того, якщо так далі піде, то скористатися переправою окупанти не зможуть узагалі.

У Повітряних силах ЗСУ уже відреагували на пожежу на Кримському мосту. У відомстві констатували, що на переправі горять цистерни з паливом. Крім того, зруйнована вщент частина дорожнього полотна.

Окупанти вже бідкаються, що рух Кримським мостом довелося призупинити. Радник "глави" Криму Алєг Крючков зауважив, що суднохідні арки не зазнали пошкоджень. Дивно, що він не заявив про те, що ніякої пожежі немає. Мовляв, це просто робота російського ППО. Ну, тих самих ракетних установок С-300, якими окупанти обстрілюють мирні міста України.

Антон Геращенко підтвердив, що рухатися Кримським мостом для окупантів – не найкраща ідея. Адже частина автомобільної дороги на ньому зруйнована вщент. Саме дорожнє полотно пошкоджене, а один з прольотів на переправі просто не вцілів. Цікаво, що росіяни вже починають бідкатися на якісь там диверсії. Палає як має бути.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також