Криптовалюта та Україна

488 0

Ми у соцмережах:

Криптовалюта та Україна

Більшість користувачів мережі інтернет уже неодноразово чули про криптовалюту. Дехто намагається на ній заробляти, а комусь це зовсім нецікаво. Та варто зазначити, що на фоні сьогоднішніх подій в Україні із прийняттям закону про легалізацію криптовалют варто хоча б трохи зрозуміти, що ж це за “страва” і з чим її їдять. А на сайті cryptonovunu.com.ua можна дізнатися про усі новини віртуальних грошей та їх позиції на світових ринках. Це може відкрити безліч можливостей.

Криптовалюта в Україні- нові можливості

На сьогоднішній день на ринку України криптовалюта - помітний гравець. Ба більше, деякі високопосадовці декларують свої віртуальні гроші, і не малі. І якби там не було, історія підтверджує, що офіційне визнання криптовалюти відкриває великі можливості економічного розвитку. Візьмемо до уваги Мальту - всього лише за рік економіка острову зросла на 6,2 %. А якщо взяти до уваги, що компанії зі світовим іменем уже давно перейшли на продаж своїх товарів і послуг за крипту, то можна не сумніватися у вливанні великих інвестицій в країну, де такий обіг є законним. А таких держав небагато. Закон прийнято - і це головне. Хоча, він увійде в дію лише після змін податкового кодексу країни, та це уже прорив.

Як в Україні купити криптовалюту

За кордоном операції з криптовалютою - не новинка. В Україні теж. Бо як не звернути увагу на валюту, вартість якої постійно зростає. За останній рік наприклад біткоін (один із найперших видів віртуальних грошей) виріс у вартості на 300%. Спеціалісти стверджують, що до кінця 2021 року верхня позначка сягне рекордних 100 000 $. Та поки закон ще не запрацював, багато хто задається питанням - як безпечно купити крипту в Україні? Існує кілька способів:

• через онлайн-обмінники - в кілька кліків і за незначну комісію ви можете стати власником біткоіна чи лайткоіна навіть без реєстрації;

• на криптобіржах - найпопулярніші в Україні - Binance, EXMO, Kuna. Це надійно, але ризики все ж високі, адже біржі призначені для професійного трейдингу, тому варто розумітися в процесах курсу і вміти прогнозувати;

• через термінали - їх в Україні дуже мало, тому цей варіант не актуальний;

• в офлайн-обмінниках - в нашій державі він лише один і процедура займає тривалий час - до кількох днів;

• через посередників - можна знайти в мережі продавців, та варто остерігатись шахраїв.

Чи варто купувати криптовалюту

Почувши про віртуальні гроші багато хто ставиться до цього скептично. А дарма. Більшість фінансових аналітиків стверджують, що викласти кругленьку суму за біткоіни - вигідно. Зважаючи на постійний ріст вартості криптовалюти і її активне входження в грошовий обіг через великі компанії та банківські структури - це лише початок творення світових цифрових активів. І на їх купівлі-продажу можна заробляти!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також