Критерії вибору зварної сітки: просте рішення задач

326 0

Ми у соцмережах:

Критерії вибору зварної сітки: просте рішення задач

Металева сітка зварена, широко застосовується в самих різних сферах. Матеріал просто незамінний при армуванні залізобетонних конструкцій, створенні каркасів, виготовленні кліток і вольєрів для тварин і птахів, будівництві парканів і різних огорож.

Фахівці СіткаЗахід рекомендують перед покупкою метизної продукції переконається в її якості: в місцях перетину дроту не повинно бути ніяких пропусків. До того ж якісний матеріал буде ідеально рівним. Саме тому рекомендується купувати метиз у професійних виробників, які використовують спеціальне обладнання та інноваційні технології для виготовлення своєї продукції.

Поради професіоналів: як не помилитися з вибором

Умовно зварна сітка ділиться на армуючу і кладочну. Перша використовується при будівництві стін, так як суттєво підвищує міцність кладки. Кладочна користується більшою популярністю, так як має більш широкий спектр застосування.

Фахівці рекомендують:

• У місцях, де існує ймовірність утворення корозії використовувати оцинкований дріт. Така сировина стійка до негативних зовнішніх чинників і має тривалий експлуатаційний період.

• При будівництві ландшафтних споруд і комплексів доцільно застосовувати сировину, що має полімерне покриття. Оцинкована зварна сітка виглядає більш презентабельно і володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками.

• Неоцинкована сітка застосовується в сухих місцях, де немає агресивного середовища і несприятливих чинників. Її стійкість до корозії дуже низька, але і коштує такий матеріал недорого.

• З метою загородження вентиляційних шахт використовувати краще зварений оцинкований матеріал.

Перед покупкою також доцільно визначити призначення будівельного матеріалу, розмір осередків, діаметр дроту. Ці показники допоможуть більш правильно вибрати сітку, що в свою чергу допоможе більш просто вирішити поставлену задачу. Саме тому при покупці не варто боятися ставити питання, вимірювати величину осередків, перевіряти якість цинкового покриття.

Примітно, що професійно виготовлений матеріал відповідає встановленим ГОСТу. Фахівці СіткаЗахід рекомендують віддавати перевагу зварній сітці, яка відповідає стандартам і нормативам. Наявність сертифікатів якості стане додатковим підтвердженням чудових і «правильних» характеристик метизної продукції, купуйте тільки в перевірених часом виробників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також