Критична ситуація: у Рівному є два мости, які розвалюються

2316 0

Ми у соцмережах:

фото: Любов Романюк

У Рівному є два небезпечних мости, стан яких несе загрозу для людей.

Як пише депутат Любов Романюк, це мости на вулицях Князя Володимира і Млинівській:

- Пішохідна зона на мосту, що на вулиці Млинівській, має ознаки настільки сильного просідання, що загрожує життю пішоходів, а під час дощів там відбувається скупчення води, що іще більше сприяє руйнації.

У разі розходження дефектних швів (міст на Князя Володимира), які із 2011 року за власний кошт і за власною ініціативою підсилює міськШЕУ, і їх уже два. На вказаній ділянці може статися катастрофа. Оскільки там протягом дня спостерігається скупчення автомобілів різного тоннажу, навантаження на критичні точки - посилилося, а отже, кожен водій і пасажир потяга або автомобільного транспорту наражає своє життя на небезпеку.

З відповідей на неодноразові звернення на адресу керівництва філії Львівської залізниці мене ставили до відома, що гроші на утримання мостів - виділяли і витрачали щороку. Але реальність надто очевидна.
Тому я вирішила востаннє звернутися до в.о. директора Регіональної філії Львівської залізниці Заньківа Зиновія Зиновійовича із тим, аби він негайно створив комісію із обстеження мостів та провів їх ремонт. У разі небажання залізниці надалі утримувати мости - пропоную передати їх на баланс міста для того, аби утримувати їх у належному стані.

У разі, якщо керівництво філії відмовиться від пропозиції і не зреагує негайно - скеровую своє звернення до правоохоронних органів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також