Критики пророкують старшій дочці Міллі Йовович зіркову кар'єру

14 0

Ми у соцмережах:

Критики пророкують старшій дочці Міллі Йовович зіркову кар'єру

Евер Андерсон, старша дочка Мілли Йовович, чудово знає, ким стане, коли виросте. Більше того, дівчина не збирається чекати навіть повноліття, щоб розпочати освоєння роботи мрії.

Евер - актриса, першу свою роль вона отримала у 9-річному віці. Нині ж старшої доньки Мілли Йовович та Пола Андерсона 15, а критики цілком серйозно називають її висхідною зіркою кіноіндустрії - в жанрі стиль. І своєю останньою появою на червоній доріжці Евер продемонструвала, чому Голлівуду вже зараз варто приготуватися!

Старша дочка Мілли Йовович, висхідна зірка Голівуду

Спадкоємиця двох легенд

Мілла Йовович вийшла заміж за режисера Пола Андерсона у 2009 році. Колеги-актори щиро вважали, що цей шлюб довго не проживе. Ось тільки голлівудські зірки не брали до уваги той факт, що до весілля Мілла і Пол зустрічалися цілих 7 років і рішення про шлюб приймали більш ніж усвідомлено.

Сьогодні режисера та його музу вважають серед найщасливіших пар Голлівуду. Союз Мілли та Пола міцний як ніколи, а троє дочок вселяють шанувальникам надії на майбутню повноцінну акторську династію. І, судячи з успіхів молодої Евер Андерсон, надії фанатів безпідставними ніяк не назвеш!

Досягнення дівчини

Здається, що Евер настає зірковою матір'ю на п'яти. Подібно до Міллі, її старша дочка одночасно почала освоювати професії моделі та актриси у віці 9 років. Причому парою епізодичних ролей та виходів на подіум справа не обмежилася! Знаючі люди впевнені, що старша дочка Йовович успадкувала не лише зовнішність матері, а й її талант.

Днями на екрани вийшла стрічка «Пітер Пен та Венді», прем'єра якої була присвячена 100-річчю Disney. У такий знаковий фільм будь-кого не беруть. Але Евер Андерсон отримала головну роль! Зауважимо, що серед центральних зірок стрічки «Пітер Пен і Венді» є сам Джуд Лоу.

Остання поява

Зрозуміло, старша донька Мілли Йовович не могла пропустити нью-йоркську прем'єру головного поки що фільму у своїй кар'єрі. Евер Андерсон з'явилася на червоній доріжці одного з найбільших кінотеатрів мегаполісу і викликала там фурор! Кіномани вражені тим, як сильно дівчина схожа на свою зіркову матір.

Зауважимо, що рішення присвятити себе акторській майстерності Евер приймала свідомо. Дівчина відверто говорить: «Це те, чим мені завжди хотілося займатися!» Втім, старша дочка Мілли Йовович зізнається, що багатьом завдячує батькам: «Тато і мама дають мені безліч чудових порад. Вони радять працювати належним чином, щоб мати широкі можливості і не зациклюватися на одній темі».

Мілла ж щиро каже, що вибір дочки спочатку її налякав. «З одного боку, я в жаху, бо чудово знаю, як складно працювати в цій індустрії. З іншого боку, я щаслива, бо бачу — моя дитина знайшла себе. Вона була на наших з її батьком зйомках із п'яти років. Як то кажуть, яблуко неподалік яблуні падає!» Нам залишається лише побажати молодий Евер успіхів у її нелегкому починанні! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також