Критикувати Червонія закликав віце-прем’єр Безсмертний

2079 0

Ми у соцмережах:

Критикувати Червонія закликав віце-прем’єр Безсмертний

Преса, телебачення та радіо Рівенщини віднині повинні прискіпливо відслідковувати усі дії Василя Червонія, а коли він робитиме щось «не так» — нещадно його критикувати. Про це заявив у минулу п’ятницю, представляючи п.Червонія на посаді голови облдержадміністрації, віце-прем’єр з питань адміністративної реформи Роман Безсмертний. З іншого боку, новий керівник області та його команда були зобов’язані запрошувати представників ЗМІ на всі свої наради, колегії та не таїтися перед ними з жодною інформацією.

Преса, телебачення та радіо Рівенщини віднині повинні прискіпливо відслідковувати усі дії Василя Червонія, а коли він робитиме щось «не так» — нещадно його критикувати. Про це заявив у минулу п’ятницю, представляючи п.Червонія на посаді голови облдержадміністрації, віце-прем’єр з питань адміністративної реформи Роман Безсмертний. З іншого боку, новий керівник області та його команда були зобов’язані запрошувати представників ЗМІ на всі свої наради, колегії та не таїтися перед ними з жодною інформацією. — Діяльність влади має стати максимально прозорою і відкритою для широких верств громадськості, — говорить Роман Безсмертний. — Також влада має залучати пересічних громадян для обговорення варіантів вирішення того чи іншого питання-проблеми. Адже люди в нас зазвичай мають більше життєвого досвіду і більше знають, аніж їхні керівники. До того ж з народом вже неможливо не рахуватися і зневажати його думку, а не то може трапитися, як у Хмельницькому — навіть підпис Президента Ющенка не указ людям, які хоча й голосували за нього, але мають інше бачення щодо особи свого нового керівника. То ж чого нам слід очікувати від нової влади найближчим часом? За словами Романа Безсмертного, потрібно всім бути готовими до кардинальних змін як у державі, так і в нашому регіоні. Якщо детальніше, то, зокрема, було сказано, що все вкрадене буде повернуто, а всі винні у тих чи інших зловживаннях — понесуть покарання. Але все, мовляв, відбуватиметься згідно із законом і буде спрямовано на те, щоб «простим» людям жилося краще. Також кожен має зайняти саме своє, а не чуже місце. « Імператор має стати імператором, — процитував вислів древнього китайського мудреця Роман Безсмертний, — міністр — міністром, селянин — селянином, а військовий — військовим». Новопризначений керівник області у своїй промові також говорив здебільшого своїми давніми мітинговими лозунгами. Так, він запевнив, що разом зі своєю командою «ніколи не робитиме того поганого, що робила стара влада», а також змусить міліцію повернутися обличчям до народу, а не до грошей, СБУ — насправді стояти на захисті національних інтересів, а прокуратуру — порушувати кримінальні справи не для того, щоб їх потім закривати. «За хабарі», — уточнив голова облдержадміністрації.

Голос народу Людмила Петрівна, заступник головного лікаря: — Я сама з Рокитного і знаю Василя Червонія ще з 1993 року. Тоді мене незаконно звільнили з роботи і я звернулася до нього, як до народного депутата по допомогу. Завдяки його депутатському запиту мене було поновлено на посаді. Олег Олександрович, підприємець: — Це не найкраща кандидатура на пост «губернатора», втім, якщо Ющенко вирішив призначити саме його, значить він того вартий. Загалом, все залежатиме від того, яку він підбере собі команду. У будь-якому випадку гірше вже не буде. Юрій Андрійович, пенсіонер: — Він наведе лад. Розжене всіх цих «холуїв», що позажиралися за роки свого правління. Нам якраз і потрібна така людина, яка рішучими методами зможе викорінити корупцію в органах влади і змінити наше життя на краще. Думаю, що це йому вдасться. Олена Федорівна, медсестра: — Мої батьки і я дуже переживаємо за те, щоб він знову як колись не взявся за церкви. Але будемо сподіватися на те, що він як голова адміністрації буде виконувати всі ті пункти програми, з якою Віктор Ющенко балотувався на пост Президента. Микола Миколайович, інженер: — Я особисто з нинішнім головою облдержадміністрації не знайомий. Чув про його бурхливу політичну діяльність у нас в області. Чув і про не дуже позитивні відгуки рівнян про нього. Щодо його якостей як керівника ми зможемо говорити дещо пізніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також