Кубики "кавового льоду" прибирають зморшки на обличчі

4522 0

Ми у соцмережах:

Кубики

Маски з кави дуже популярні. Вони діють моментально, працюють як натуральний пілінг і підходять для будь-якого типу шкіри.

Можна хоч кожного ранку після чашки випитої кави наносити таку маску, її найчастіше і роблять із завареної кавової гущі. Використовувати треба тільки натуральну каву, не розчинну.

Кавова маска за типом шкіри

Якщо шкіра суха і чутлива, потрібно додати у кавову гущу столову ложку оливкової олії або жирної сметани. Для жирної шкіри використовуйте ложку нежирного кефіру або натурального йогурту. При нормальній або комбінованій шкірі підійде жирний сир, розмішаний у кавовій гущі до однорідної маси. Отриману суміш нанести на попередньо очищену шкіру обличчя й залиши на 3-5 хвилин. Легкі масажні рухи при нанесенні маски покращать циркуляцію крові. Змивати кавову маску треба прохолодною водою.

Кавова маска-скраб

Кавову маску-скраб для будь-якого типу шкіри можна приготувати за допомогою вівсяних пластівців. У кавову гущу додайте ложку йогурту або сметани залежно від типу шкіри і кілька ложок вівсяних пластівців. Ретельно перемішайте і масажуйте сумішшю обличчя протягом 2-3 хвилин. Можна залишити маску з кави на шкірі на 10 хвилин, після чого змити її прохолодною водою. Така маска дбайливо очищає й зволожує шкіру.

Для проблемної шкіри

Для цієї маски столову ложку білої або блакитної глини перемішайте із чайною ложкою кави дрібного помолу. У кавомолці подрібнити на порошок кілька апельсинових шкірок. Додати чайну ложку отриманого апельсинового порошку. Суміш розбавити невеликою кількістю перевареної води до одержання густої однорідної маси. Соду на кінчику ложки погасити яблучним оцтом і розмішати в отриманій суміші. Маску нанести на обличчя на 5-8 хвилин.

Кубики "кавового льоду"

Щоденний ритуал протирання обличчя таким льодом суттєво знизить появу мімічних зморщок. Готується дуже просто: зварити міцну каву, остудити, розлити у формочки для льоду і заморозити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також