"Кубок майбутніх чемпіонів" — у ЗОШ №19!

1752 0

Ми у соцмережах:

Фінал п'ятого традиційного футбольного турніру серед молодших школярів "Кубок майбутніх чемпіонів" відбувся на стадіоні "Авангард". Перемогу здобула команда ЗОШ №19 під керівництвом Наталії Мамчур, котра на минулих турнірах працювала суддею. У фіналі її вихованці з мінімальним рахунком здолали ЗОШ №11. Цікаво, що тренерами трьох команд з чотирьох, котрі потрапили у фінальну частину, були жінки.

У півфіналі ЗОШ №11 перемогла минулорічних чемпіонів, ЗОШ №26, а ЗОШ №19 обіграла НВК №2. Усі учасники фінальної частини турніру отримали пам'ятні кубки, а команда-переможець — традиційно два: один перехідний, інший — у власність школи. Загалом матчі "фіналу чотирьох" були дуже напруженими — тут були і жовті картки, і травми гравців. На урочисте нагородження не зміг приїхати анонсований Леонід Буряк, тому роль "зірки", а також головного "роздавача" автографів виконував відомий у Рівному футболіст з великим досвідом ігор у Вищий лізі Олег Кучер, а призи допомагав вручати інший досвідчений гравець "Вереса" Сергій Дьомушкін. Команда-переможець виграла безкоштовний відпочинок в санаторії "Електронік".

"Найкращий захисник" — Дмитро Шолопак
Наталія Мамчур, тренер команди НВК №19: — Я є футбольним арбітром, суджу матчі чоловічих команд, а тому працювати з хлопцями проблем не було. Діти дуже хороші і мають характер. Думаю, якщо далі займатимуться футболом, то можуть досягти успіху. Якщо відверто, то про перемогу і не думали. Коли вийшли до півфіналу, то і "бронзу" вважали непоганим результатом. Але так склалося, що ми обіграли другу школу, і у фіналі відступати не було куди.
 
 
 
 
 
 
tag:КМЧ tag:Кубок майбутніх чемпіонів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також