Кучерук образив керівництво області і попросив перерву

2061 0

Ми у соцмережах:

Кучерук образив керівництво області і попросив перерву

Депутати Рівненської обласної ради пішли на перерву під час обговорення бюджету на наступний рік.

Перед голосуванням за бюджет депутати внесли зміни до програми розвитку аеропорту, передбачивши, що наступного року він має отримати з обласного бюджету не менше 15 млн грн.

Проте програма торік не була профінансована. Так , летовище не отримало  обіцяних восьми мільйонів.

Тож під час обговорення бюджету 2019 року депутат Михайло Кириллов зазначив, що у бюджеті одразу потрібно прописати кошти на програму розвитку аеропорту.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, натомість, запропонував "компроміс": передбачити у бюджеті не 1,7 млн грн, як вписала ОДА у проекті бюджету, а 2,6 млн грн, щоб погасити борг з заробітної плати. А про решту коштів думати вже у наступному році.

Голова фракції "Батьківщина" Микола Кучерук різко звернувся до голів облради та ОДА: "Для чого сидите у президії і вдаєте, що можете вирішувати проблеми"?

Пан Кучерук зазначив, що до Нового року ще має зібратися бюджетна комісія облради і 170 тис.грн, які є у резервному фонді, віддати працівникам аеропорту, аби вони мали хоч якісь гроші на різдвяні свята.

Оголосивши це, пан Кучерук попросив перерву, аби фракції порадилися, як голосуватимуть за обласний бюджет на наступний рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також