Кучерук просить у Рівному службову квартиру — для кардіохірурга

3372 0

Ми у соцмережах:

Кучерук просить у Рівному службову квартиру — для кардіохірурга

Як заманити до провінційного міста «зірку» хірургії, яка б погодилася оперувати пацієнтів у Рівному? Можливо, на позитивне рішення вплине службове житло, — міркують у центральній міській лікарні. На засіданні міськвиконкому цю ідею озвучив колегам Євген Кучерук, який багато років очолював цей заклад. Якраз звільнилася квартира, яка належала одній з померлих працівниць.

Євген Кучерук, заступник головного лікаря ЦМЛ:

— Два роки тому ми презентували можливість створення кардіологічного центру в центральній міській лікарні. Процес іде, закінчується будівництво потужних операційних, і ми вже підбираємо кадри. Тому прсимо виділити серйозному кардіохірургу квартиру в місті. Раніше нам казали, що це можливо. Померла одна людина, яка практично нікого не мала з родичів. Ми її ховали, хочемо їй пам’ятник поставити… І звільнилася квартира двокімнатна. Тому й звертаюся до членів виконкому щоби цю квартиру, за можливості, залишили за міською лікарнею — це було би службове житло для серйозних спеціалістів з кардіохірургії. Хочемо якусь «зірку» запросити, є на прикметі фахівці екстра-класу.

Наталія Марщівська, начальниця відділу обліку та розподілу житла Рівненського міськвиконкому:

— Ми перевіримо, чи це приватна власність. Якщо приватна і на неї не подалися ніякі спадкоємці, то є певна процедура щодо визнання її відумерлою спадщиною. І тоді можна буде щось конкретніше сказати.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також