Куди піти на травневі свята?

1366 0

Ми у соцмережах:

Куди піти на травневі свята?

Аж чотири вихідних матимуть більшість рівнян на травневі свята. Спробували зробити підбірку заходів, які можна відвідати цими днями.

ВЕЛОКВЕСТ_КУДИ ПИТИ Розпочати відпочинок рівнянам пропонують із перегляду кіно. А саме — в ніч з п'ятниці на суботу буде нагода подивитися 22 французьких фільми мовою оригіналу з українськими субтитрами. «Довга ніч короткого метра» стартує о 23.15 в кіноцентрі «Ера». Ціна квитка — 45 грн. А вже у суботу, 29 квітня, розпочнеться проект «Кіностудія в Рівному», що передбачає низку безкоштовних лекцій відомих режисерів та причетних до кіноіндустрії. Першим про актуальність матеріалу в документальному кіно на прикладі роботи «Острів Крим. Дежавю» в офісі ГО «Простір», що в головному корпусі НУВГП на вулиці Соборній, об 11.00 розповість автор, продюсер і режисер документальних фільмів та телевізійних проектів Ігор Чайка. Затим — лекція відомого режисера, продюсера, сценариста Івана Войтюка. Наступного дня, у неділю, про історію кіно, режисерську та сценарну майстерність розкажуть Олена Романова та Марина і Оксана Артеменко.

АНДРIЙ СУТУГIНАС_МУЗИКАНТ_КУДИ ПИТИ
Андрій Сутугінас
Для любителів активного відпочинку та романтиків — велоквест «Лісове селфі». Він проходитиме в лісовому масиві між селами Забороль і Ремель Рівненського району, що за 15 кілометрів від Рівного. Учасникам пропонують подолати так звану «Стежку кохання», а по дорозі — робити селфі. Цікаво, що ідею підтримали працівники Рівненської філармонії, які обіцяють наприкінці маршруту «музичний сюрприз». Ціна участі в квесті — від 50 до 100 грн.
ИЛЛЯ КУДРЯВЦЕВ_ОРГАНИСТ_КУДИ ПИТИ
Ілля Кудрявцев
У неділю ввечері в органному залі о 18.00 відбудеться концерт архаїчних і класичних музичних інструментів. Музикант та звукотерапевт із Литви Андрій Сутугінас гратиме на планетарних і симфонічних гонгах, тибетських і кришталевих чашах, фісгармонії та інших інструментах. В понеділок, 1 травня для рівнян уперше виконає шедеври органної музики та імпровізації органний маестро зі Швейцарії Ілля Кудрявцев. Початок — о 17.00. В облмуздрамтеатрі на вихідні підібрали переважно комедійний репертуар. А в п'ятницю тут планують конкурсний показ вистави «Останній строк», що братиме участь у Всеукраїнському фестивалі ART-UKRAINE — 2017. У фіналі найкращі колективи покажуть свої вистави у Національному театрі ім. І. Франка у Києві.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також