Кульчинська, Герман та Васильчук не є кандидатурами в заступники міського голови – Третяк

5053 0

Ми у соцмережах:

Кульчинська, Герман та Васильчук не є кандидатурами в заступники міського голови – Третяк

Переможець виборів міського голови Рівного Олександр Третяк веде переговори з кандидатами у заступники. Старі прізвища в цих переговорах не фігурують.

 Про це він розказав в ефірі Суспільного.

Наразі у міського голови є три заступники: Галина Кульчинська, Віталій Герман та Сергій Васильчук. Суспільне запитало в Олександра Третяка, чи є ймовірність, що вони залишаться.

Він відповів, що переговори щодо кандидатур заступників ведуться, але поки згадані прізвища не є їхнім об'єктом. Визначальним при виборі буде фаховість людини, – каже Третяк.

Також він додав, що заступнику з питань архітектури планують додати у відання і урбаністичний напрямок, який би допоміг зробити місто "людиноцентричним" і враховував потреби також пішоходів і тих, хто пересувається велосипедами, електросамокатами тощо.

Також, за його словами, попередній очільник міста Володимир Хомко не розглядається на посаду секретаря Рівненської міської ради. Олександр Третяк подякував своєму попереднику за те, що в казні міста лишилось 300 мільйонів гривень.

Щодо того, як буде сформована більшість в Рівненській міській раді, то однозначно «ЄС» та «Голос» об’єднаються, заявив новообраний міський голова. Він не виключив, що можливе приєднання й «Батьківщини» та «Свободи».

"Якщо в цих політпартій будуть рішення, які покращать добробут життя мешканців Рівного – однозначно, ми будемо співпрацювати і приймати ці рішення задля кожного рівнянина. Я є міським головою для всіх мешканців міста. Я маю звертати увагу на тих людей, які голосували за мене, і на тих, які не голосували за мене", – відповів новообраний мер.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також