Кулеметник з Рівненщини загинув на Донеччині

1812 0

Ми у соцмережах:

Кулеметник з Рівненщини загинув на Донеччині

Солдат Володимир Карабан віддав своє життя за вільну Україну. Він загинув 14 квітня поблизу Григорівка Бахмутського району на Донеччині. При виконанні бойового завдання отримав смертельні травми. Останню шану військовику віддамо вже завтра 18 квітня.

Володимир народився 31 березня 1977 року у місті Рівне. Навчався у Рівненському ліцеї №25. Згодом одружився та переїхав у місто Костопіль. У цивільному житті працював на будівництві. У вільний час любив рибалити та ходити по гриби. 13 лютого 2023 року чоловік став військовослужбовцем 421-го окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України. Обійняв посаду навідника кулеметного відділення кулеметного взводу та вирушив захищати Батьківщину. Вдома на нього чекали дружина, троє дітей, рідні та друзі.

Володимир був чуйним, щирим та прекрасним чоловіком. Завжди всім допомагав, був відвертим та щирим. Він був дуже працьовитою людиною. Вільний час любив проводити із родиною, розповідає дружина Лілія Карабан.

Костопільська міська рада просить земляків сьогодні гідно зустріти загиблого та віддати йому шану:
17 квітня о 19:00 - в'їзд похоронного кортежу в місто Костопіль. Маршрут: вул. Рівненська — вул. Нова — вул. Коперніка — вул.Складова

Прощання з Володимиром Карабаном відбудеться 18 квітня:
10:30 — заупокійна літія в його домівці (вул. Складова 1, кв. 1).
11:00 — чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Тараса  Шевченка. Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Вічна пам'ять! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також