Купити квартиру в Рівному в період пандемії – не мрія, а реальність!

2214 0

Ми у соцмережах:

Купити квартиру в Рівному в період пандемії – не мрія, а реальність!

Затяжний період пандемії вніс свої корективи у світову та вітчизняну економіку, зокрема, і на ринку нерухомості. Люди почали розглядати купівлю квартири як вдалий спосіб інвестиції.

Нова реальність спровокувала зміни в уявленні про ідеальні квадратні метри, а також підвищила попит на купівлю житла в новобудовах у Рівному. Чому під час карантину придбання квартири стає доступнішим, як купити нове житло максимально вигідно - далі у матеріалі.

Власний куточок, де можна робити все, що заманеться і не йти на компроміс з сусідами по квартирі чи ріднею – мрія кожної молодої людини. Якщо ви хочете отримати житло своєї мрії або правильно інвестувати свої гроші – зараз найкращий для цього момент.

У кризовий період всі галузі економіки, і будівельна галузь не виняток, дотримуються принципу оптимізації виробництва та налаштовують гнучкий діалог з потенційними покупцями. Простими словами, забудовники готові слухати і чути своїх потенційних клієнтів. І йти до певної міри їм назустріч.

На що в першу чергу звертати увагу при виборі квартири в новобудові?

Метраж. У період карантину всі почали цінувати кожен квадратний метр житла. Приміром, ті, хто полюбляв займатися спортом, стикнулися з питанням відсутності місця в квартирі для тренування, хто вимушено перейшов на дистанційну роботу – відсутністю робочого місця. Тож звертайте увагу на планування майбутньої квартири, освітлення, кількість балконів, вид з вікон, можливість зробити перепланування на власний смак.

В МЖК «Сім’я» ви можете купити квартиру на будь-який смак. У нашому житловому комплексі є однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні та дворівневі квартири. Всі вони мають практичне та зручне планування, без надмірностей: просторі кухні, світлі кімнати та функціональні коридори. Сьогодні доступні однокімнатні – від 40 м2, двокімнатні – від 58 м2, трикімнатні – від 65 м2 та дворівневі – від 53 м2 варіанти.

Звукоізоляція.  Сьогодні цей показник особливо важливий. Адже слухати гучну музику сусідів чи перекрикувати шум з вулиці, погодьтесь, - не найкращий варіант для комфортного життя.

У новобудові МЖК у Рівному ви завжди почуватиметесь затишно, спокійно та комфортно. Будинок зводиться з червоної цегли товщиною 51 см, у кожній квартирі встановлені вікна з 2-камерними склопакетами від WDS.

Особливістю нашого житлового комплексу є вдале розташування. Будинок знаходиться в Рівному за адресою: вул. Гайдамацька (колишня Струтинської), 13б, неподалік ТРЦ «Чайка», але віддалено від магістралі. Також ми вже подбали про озеленення двору, що додатково забезпечить пило- та шумоізоляцію у квартирах.

Стан квартир під заселення. Від цього також залежить вартість квадратних метрів, які ви намірилися купувати в Рівному. Зважаючи на виклики сьогодення, квартира повинна максимально відповідати вашим запитам та побажанням. Звертайте увагу на рівень готовності приміщення до ремонту.

У ЖК «Сім’я» квартири продаються без обробки. Проєктом передбачена тільки цементно-піщана стяжка з гідро- та шумоізоляцією підлоги, цементно-вапняна покращеного використання штукатурка стін. Сантехніка та кухонні плити не встановлюються. Міжкімнатні двері відсутні. Таким чином, клієнт отримує можливість реалізувати всі найсміливіші ідеї створення житлового простору. 

 

https://www.mzhk.com.ua/

Ціни. Лише цієї весни Рівненський МЖК надає унікальну пропозицію, яка дозволить при купівлі квартири за повну вартість отримати iPhone 12 Pro у подарунок.  Акція діє до 31 травня 2021 року включно, поспішайте! Також у нас є можливість розтермінування. Це чудова альтернатива кредитуванню. Купуючи житло на виплату, покупець виплачує його вартість фіксованими частинами протягом наперед визначеного строку, а саме:

Перший внесок – від 30%, далі залежить від площі та кількості кімнат:

1-кімн. квартири – до 24 місяців

2-кімн. квартири – до 36 місяців

3-кімн. квартири – до 60 місяців.

Детальнішу інформацію про умови акції та розтермінування квартири в МЖК «Сім’я» ви можете дізнатися у наших менеджерів за конт. тел. 097-847-47-30 або написавши повідомлення.

Консультуємо в режимі онлайн, по телефону, приймаємо за попереднім записом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також