Купив острів за 5,5 млн євро, побачивши тільки відео про нього

5251 0

Ми у соцмережах:

Купив острів за 5,5 млн євро, побачивши тільки відео про нього

Житель однієї з європейських країн купив за 5,5 мільйона євро острів біля узбережжя Ірландії. Він був вражений мальовничими краєвидами і зважився на покупку, навіть не приїхавши, щоб оглянути острів.

 

Острів Хорс,  із розряду "приїжджай і живи", біля південного узбережжя Ірландії продали за 5,5 млн євро. Переговори з новим власником велися в месенджерах, а острів йому показували тільки на відео, пише видання.

Покупцем є європеєць, який побажав зберегти анонімність.

Площа острова — 63,5 га, на ньому розташовано сім будинків, три пляжі, пірс для поромів і човнів, вертолітний майданчик, ігровий будинок, тренажерний зал, тенісний корт.

Найбільший будинок площею 418 кв. м має шість спалень, а за кілька хвилин ходьби від нього розташовані гостьові будиночки.

В острова є власне електро- та водопостачання і каналізація, там прокладено дороги.

У XIX ст. на острові Хорс видобували мідь. Максимальну чисельність постійного населення було зафіксовано в 1841 році — 137 чоловік. До 1960 року на острові мешканців не залишилося.

За словами агентів з  нерухомості, які займалися продажем Хорса, попит на приватні острови під час пандемії значно зріс.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також