«Купувати газ та електроенергію зручно з ETG.UA!»

3168 0

Ми у соцмережах:

«Купувати газ та електроенергію зручно з ETG.UA!»

 Бізнесмени Рівненщини розповіли, чому закуповують енергоресурси у ETG.UA

Наші бізнес-клієнти – цілеспрямовані, активні та агресивні гравці свого ринку. Вони цінують у партнерстві лояльність, свободу, час та чесність. Ми залюбки задовольняємо попит на ці цінності, бо вони співпадають з нашими. Як це виглядає у реальному житті?


Лояльність
до наших клієнтів ми проявляємо у приватному вирішенні питань оплати. З нашим провайдером ви можете обрати: 

- Постоплату за фактом споживання за місяць, подекадну оплату щомісяця

- Передплату на місяць, квартал чи півріччя за фіксованою ціною

- Відстрочку оплати під гарантійний лист - ми готові підтримати вас у скрутну хвилину, бо віримо у ваше бажання й надалі успішно керувати власною справою

Свобода  у нашому розумінні це можливість обирати, як вносити показники, сплачувати та контролювати платежі. Ми – єдиний провайдер в Україні, який пропонує одразу два види енергії у особистому кабінеті та мобільному додатку. Наші сучасні рішення збережуть ваш спокій та триматимуть вас курсі будь-де і будь-якої хвилини.

Час
кажуть, 24 години у добі замало, якщо прагнеш бути кращим у своїй справі. Ми готові максимально вивільнити час наших споживачів від клопоту з платіжками за енергоресурси. За вас це робитимуть розумні гаджети ETG.UA. Ви вносите показники, усе інше рахує наша система. Ніяких паперових платіжок, довгих з’ясовувань та очікувань у call-центрах. Ваш персональний менеджер, контакт-центр та регіональне представництво охоплять вас своєю увагою 24/7. Можливо тому майже 10% українського малого та середнього бізнесу обслуговується в нашій компанії?

Чесність 
для нас це чесна ціна. Вона нижче за пропозицію монополістів, тому ви можете з нами економити. Але вона ринкова, бо ми не вводимо в оману наших споживачів заради миттєвої вигоди. Привабити клієнта низькою ціною, а потім збільшити її – не наш підхід. Якщо ми однодумці – приєднуйтесь до нас!

ТОВ «Агро-Класик» Білоусова Тамара, Рівне
Ми клієнти ETG.UA з вересня 2020 року по електропостачанню та вже 3 роки по газопостачанню. Скажу чесно - прагнули звільнитись від монополістів. Не секрет, що з ними дуже важко працювати. Абсолютно відсутні комунікації, щоб довести свою правоту як споживача, потрібно дуже багато часу та сил. 
 
Дуже вдячна Енерджи Трейд Груп за те, що виручили нас у скрутну хвилину. Ми сільгоспвиробники і використовуємо газ для сушки зерна. Якось потрібно було терміново збільшити ліміти споживання газу до кінця місяця. З вашою компанією це не створило проблем, у випадку з місцевим газзбутом це на 100% було б не можливо. Нам би просто вимкнули постачання. З вами це не є проблемою, це нормальна співпраця, передбачена угодою. У вас інший підхід, дійсно партнерські відносини.
 
Зараз є багато пропозицій на ринку. Та я вважаю не варто змінювати постачальника заради місячної вигоди. Я впевнена у вашій компанії, як партнері, що надає комфортні послуги. Я би сказала, що з ETG.UA все швидко, зрозуміло, комунікація з співробітниками продуктивна. Вчасно отримувати відповіді на запитання та відчувати підтримку завжди важливо, особливо у скрутні часи.
 
ETG.UA – незалежний постачальник енергоресурсів. З 2016 року реалізуємо природний газ, з липня 2019 – електроенергію. У нас майже 4000 бізнес-клієнтів, довіра яких для нас важлива.

 м. Рівне, вул. Кавказька, 3, офіс 406, тел.7779 з мобільного безкоштовно
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також